Juni 2018 – Projektör sökes till Husab Bostad.

PROJEKTÖR
Husab Bostad AB fastighetsutvecklar, projekterar och kalkylerar olika bostadsprojekt och behöver nu förstärka organisationen med en projektansvarig ingenjör som älskar fastigheter och byggnation. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med verksamheten och du får tillgång till nära samarbeten mellan flera olika grenar och yrkeskategorier inom bygg- och fastighetsområdet.

Om tjänsten
Som ansvarig projektör i Husab Bostad AB kommer du att ha en viktig roll i bolagets förekommande bostads- och fastighetsprojekt när vi nu fokuserar på att ta in fler externa kunder. Projekten varierar både avseende typ och storlek och det är din uppgift att ansvara för att ta fram ritningar och skrivna handlingar. Du kommer att vara den som har koll på alla detaljer men även den som har god helhetsöverblick. På sikt, eller omgående, kan du komma att leda en projektörsgrupp.

Din profil
Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av projektering och har god kunskap inom svenska normer och krav inom området bostad. Du är troligtvis utbildad byggnadsingenjör men kan också ha förvärvat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Kanske jobbar du idag som byggingenjör, projekteringsledare, installationsledare eller teknisk förvaltare på ett större bolag men vill komma närmare besluten och vara mer delaktig i hela processen.

Engagemang och en drivande vilja att göra produktionsfasen enkel genom att ta fram optimala handlingar är en självklarhet för dig. Utöver att effektivt kontrollera detaljer och teknik är den ekonomiska dimensionen i ett projekt något du gärna lägger fokus på. Samtidigt är du lyhörd och kommunikativ gentemot både kollegor, beställare och andra samarbetspartners samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i Autocad.

Du är motiverad till att ta nästa steg i din karriär och vill gärna bidra till företagets utvecklande!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka din ansökan märkt ”Projektör” till jobb@husab.se. Vi önskar erhålla både CV och portfolio. Eventuella frågor kring tjänsten tas endast emot via e-post. Sista ansökningsdag är 30 juni men vi kallar till intervju löpande.

Tjänsten är på heltid och med placeringsort Bromma. Tillträde enligt överenskommelse.